Menu

Termeni si Conditii

Folosirea site-ului cleopatracosulet.ro presupune acceptarea in totalitate a clauzelor din aceasta sectiune.

Clauzele publicate in aceasta sectiune pot fi modificate fara notificare prealabila. Este obligatia utilizatorilor sa verifice periodic aceasta sectiune.

Folosirea site-ului cleopatracosulet.ro in scop personal nu constituie nici o obligatie contractuala.

Cleopatracosulet.ro foloseste module cookie pentru a putea afisa informatiile intr-o maniera cat mai placuta. Cleopatracosulet.ro nu va utiliza niciodata module cookie in scopuri ascunse.

Continutul integral al acestui site (text, imagini, etc) este proprietatea cleopatracosulet.ro. Copierea, modificarea si distribuirea integrala sau partiala a acestor informatii fara acord scris din partea cleopatracosulet.ro constituie infractiune si se poate pedepsi conform legilor in vigoare. Se considera exceptie distribuirea pe retelele de socializare (share), fara modificare de continut.

Imaginile si descrierile produselor afisate pe acest site sunt orientative si nu constituie nici o obligatie contractuala.

Cleopatracosulet.ro se angajeaza sa respecte datele cu caracter personal ale clientilor. Cleopatracosulet.ro colecteaza datele clientilor (nume, email, telefon, adresa) doar pentru procesarea comenzilor si transmiterea care clientii sai de oferte comerciale. Cleopatracosulet.ro nu va distribui niciodata catre terti datele colectate de la clientii sai.

 

Visit Us On Facebook